25.11.10

Interviu FunkFishFriends pe facutdemana.com

FunkFishFriends – Tablouri decorative moderne



tablou Funk Fish

   "FunkFishFriends"este numele cu care am lansat în mediul online tablourile pe sticlă cu rama de lemn ale artistului plastic Ștefan Daniel Lazarescu (mai multe informații despre artist puteți găsi aici : http://www.stefandaniellazarescu.blogspot.com
   Acest nume există doar de 2 luni, în schimb, tablourile am început să le fac de acum 6 ani, ele fiind vândute atât în țară (magazine în București, Vama Veche, expoziții sediul ONU, sala Dalles, târg Muzeul Țăranului Român), dar și în Franța, Anglia și SUA.
   Ținând cont că de ceva timp s-a extins piața iubitorilor de frumos, interesul pentru obiectele ce poartă amprenta creatorului a crescut și mediul online s-a dezvoltat destul de mult, am hotărât că e momentul să le fac cunoscute unui public cât mai larg.
   Astfel a apărut FunkFishFriends cu blog,cu pagina de Facebook,de Etsy, DaWanda, DeviantArt, implicarea în diverse acțiuni umanitare online și încă se lucrează pentru cucerirea altor medii online!

tablou Indigoats

 

Cine ar trebui sa le cumpere si de ce?

   Cine: iubitorul de frumos, cel care apreciază creativitatea și unicitatea unui obiect, cel cu un suflet veșnic tânăr, cel care caută un obiect decorativ vesel, cu totul diferit și deosebit.
   De ce: tablourile reprezintă un cadou deosebit, prin stil și originalitate, având darul de a înveseli și lumina casa dar și sufletele celor care aleg să-și decoreze locuința cu lucrările mele! Fiecare pictură ascunde o altă poveste și energia ei magică, a unei lumi populate de personaje colorate, armonioase și fermecătoare!
   Temele și elementele folosite în fiecare lucrare reprezintă un joc ingenios între elemente din tradiție, folclor (forme geometrice, animale tradiționale, motive florale) și frumusețea naturii care ne înconjoară în fiecare zi (prin ritmuri, proporții, cromatica), interpretate într-o manieră personală.
   În plus, deoarece FunkFish este mereu dornic să-și facă prieteni noi, clienții își pot alege un tablou personalizat: culoare de fond, tema tablou, design și culoare ramă, totul poate fi făcut conform dorinței lor!
   Pentru cei care doresc să vadă tablourile ”pe viu”, ele pot fi găsite în:
  • București – la magazinul Muzeului Țăranului Român, magazinul-galerie Gold Art Gallery (Hotel Hilton), magazinul HippieHippieShake (de la Hanul cu Tei);
  • Ploiești-expoziție cu vânzare în Mall Primavera;
  • Buzău – Galeriile de Artă “Ion Andreescu”.
   De asemenea, mi-ar plăcea foarte mult să am colaborări și cu galerii sau magazine din Cluj, Brașov, Sibiu, Iași dar, cum timpul nu-mi permite deocamdată să le caut, mi-aș dori să mă găsească ele pe mine!

Citeste interviul in intregime pe:
http://facutdemana.com/artizani-2/funkfishfriends-tablouri-decorative-moderne/